"Jumbo op de pedalen" toertocht

Hoera! In 2021 vieren we het 100-jarig bestaan van ons familiebedrijf. Vier jij dit met ons mee? 

Wie jarig is trakteert én stapt op de fiets! Bij Jumbo stimuleren we gezonder leven met meer bewegen en gezonder eten. Daarom organiseren we op zondag 3 oktober "Jumbo op de pedalen!"

Als trotse sponsor van Team Jumbo-Visma zit fietsen toch een beetje in ons bloed. We hebben een mooie tocht van zo'n 100 kilometer uitgezet over de gemeente grenzen van Meijereijstad, hometown van Jumbo. We nemen je mee langs de mooiste plekjes en je krijgt een bijzondere inkijk bij Jumbo, op je fiets!

Er kan gestart worden tussen 08.00 uur en 10.30 uur vanaf het Jumbo Fanplein bij het hoofdkantoor in Veghel. Hier wordt je ondergedompeld in alles wat met Jumbo te maken heeft, met een hapje, drankje, leuke activaties en volop entertainment. 

Natuurlijk is je collega, partner of fiets buddy ook welkom om mee te fietsen en het 100-jarig bestaan van Jumbo mee te vieren!

Fiets jij samen met renners van Team Jumbo-Visma en andere Vrienden van Jumbo op 3 oktober mee door het Brabantse land? Schrijf je dan nu in!

Let op: vol = vol!

Deelname

Deelname:

Deelname aan de "Jumbo op de pedalen" toertocht kost € 25 per persoon. Hiervoor krijg je:

- Een Jumbo Limited Edition wielershirt

- Een prachtig uitgezette route door het Brabantse land

- Renners en volgauto's vanuit Team Jumbo-Visma

- Een goede herstelmaaltijd en een drankje na de koers. 

- Verzorgingspost onderweg

- Toegang tot het Jumbo 100 jaar fanplein met food, muziek, activaties, fun en entertainment

Aansprakelijkheid:

Jumbo Supermarkten BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor (letsel)schade, verlies of diefstal van persoonlijke eigendommen van de deelnemers. Bij inschrijving ga je akkoord met deelname op eigen risico. 

Auteursrechten:

Vanuit de organisatie zullen er op de dag foto's en/of films worden gemaakt. Hierbij geef je de organisator toestemming om dit materiaal waarop je bent afgebeeld te gebruiken voor uitingen die verband houden met Jumbo .

* Of dit evenement ook echt in deze vorm kan doorgaan, zal afhangen van de Corona maatregelen die op dat moment gelden. Natuurlijk volgen we deze op de voet en we houden dedeelnemers op de hoogte. 

Inschrijven

Inschrijven voor dit event is niet meer mogelijk.

Vereisten

Eigen wielrenfiets + benodigdheden

Betaling

Deelname bedraagt € 25,00

Je betaling wordt voltooid met iDeal of Bancontact. Houd je pas bij de hand om je inschrijving compleet te maken.

iDEAL logo     Bancontact logo